İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Başakşehir Şehit Orhun Göytan Anaokulu

Başakşehir Şehit Orhun Göytan Anaokulu

Adres
BAŞAKŞEHİR MAH. İSHAKPAŞA SK. AZIZ SANCAR ORTAOKULU BLOK NO 4 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak. İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğit yürekler yetiştirmek. Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır. Paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu ve bölgesinde tercih edilen önder bir kurum olmak. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır. Sadece bilgiyi paylaşan değil, üreten, bilginin tek otorite olduğu, demokratik ilişkilerin tam anlamıyla uygulandığı bir okul olmak. Küreselleşen dünyanın ihtiyaç duyduğu teknolojiye ayak uyduran, gelişime ve değişime açık, nitelikli insan gücünü yetiştirmektir. Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak. Okulumuz bireylerin mesleki ve kişisel ihtiyaçlarını karşılayan; Ulusal ve AB ülkelerince akredite edilmiş bölgesinde ve ülkesinde saygın ve tercih edilen kurum olmak. Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmektir. Nitelikli elamanda; arayan değil aranan, taşınan değil, taşıyan olmak. Mesleğinde önder, bilgiyi üretmede lider, saygılı ve sorumlu bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek. Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek. Öğrencilerini sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, sosyal, kültürel ve bireysel ihtiyaçlarını karşılayan, alanında tercih edilen kurum olmak. Öğrencilerimizin bireysel yetenekleri göz önünde bulundurarak, Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırabilecek; nitelikli, çağın teknolojisiyle donanmış üretici insan yetiştirmektir. Değişen dünya şartlarında; milli ve ahlaki değerlerimizi koruyarak bilgi toplumu insanını yetiştirmek.Eğitimin yeniden tanımlandığı okul kavramını sorgulandığı günümüzde, eğitim alanındaki yeni yaklaşımları takip ediyor, öğrencilerimize daha iyi bir eğitim imkânı nasıl sağlarız sorusunu sürekli olarak kendimize soruyoruz.Sosyal-kültürel ihtiyaçları karşılayarak yeteneklerinin gelişmesini sağlamak. Eğitim alanındaki yeni yaklaşımları takip eden böylelikle öğrencilerimize kaliteli eğitim sunan farklılıkları zenginlik kabul eden bir mesleki eğitim kurumuyuz.
DOĞALGAZ KALORİFER
Bahçetepe & Bulvar Sitesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul il merkezine 26 km uzaklıkta; Başakşehir ilçe merkezine 14 km uzaklıktadır.